SonaVital 3

Citește Prospectul
Compus unic ce interecționează selectiv cu disfuncțiile celulare pe un spectru larg de afecțiuni neoplazice, fără a dăuna celulelor sănătoase.

Rețetă sinergică a 6 plante originare din Pădurea Amazoniană, care își completează reciproc proprietățile antitumorale și susțin imunitatea esențială.

SONAVITAL 3 oferă aport în dieta de protecție împotriva formațiunilor tumorale și a radicalilor liberi datorită alcaloizilor imunomodulatori și a antioxidanților din plantele componente.

Mii de persoane au folosit SONAVITAL 3 pentru lupta împotriva cancerului, inclusiv cel care vă scrie aceste cuvinte. Unii l-au folosit pentru ajutor în tratamentul unei tumori, alții pentru susținerea imunității.

Protejează împotriva apariției formațiunilor tumorale
Atacă celulele canceroase și ajută la înlăturarea lor
Protejează organismul și întărește sistemul imunitar
SONAVITAL 3 este un supliment compus din 6 plante cu acțiune sinergică care oferă organismului tău protecția și ajutorul de care are nevoie.

Graviola, Abuta, Amor seco – Manayupa, Bittermelon, Cat’s claw, Samambaia – fiecare din plantele componente are rolul său activ și dozajul fixat în cadrul rețetei pentru un efect sinergic optim.

SONAVITAL 3 atacă celulele canceroase din corp, le descompune și antrenează reziduurile prin sistemul circulator și limfatic până la eliminare. Pe lângă acestea, este un excelent imunizant și detoxifiant și sustine sănătatea organismului în situația unui număr mare de afecțiuni cronice.

Cât de tare ne dorim sănătatea atunci când suntem bolnavi?

Când suntem bolnavi, este natural să ne dorim sănătatea și să luam toate măsurile necesare pentru a lupta împotriva cancerului

Noi ne dorim sănătatea, dar sănătatea noastră este atacată de poluare, alimentație greșită și chimizată, factori ereditari, stres, stil de viață sedentar etc.

Acestea se traduc printr-un sistem imunitar slăbit, cu capacitate scăzută de a preveni afecțiuni și deci implicit cu predispoziție la boală.

SONAVITAL 3 poate fi administrat în sistem naturopat împreună cu alte elemente de sprijin, conform specificului bolii sau împreună cu un tratament chimic de sinteză, în funcție de opțiunea pacientului sau a medicului curant.

SONAVITAL 3 este complementar cu chimioterapia și radioterapia, reducând efectele colaterale ale acestora.

SONAVITAL 3 oferă corpului un ajutor important de care are nevoie pentru a-și păstra sau a-și recăpăta sănătatea.

ATENȚIE!

SONAVITAL 3 NU ESTE UN PANACEU, UN MEDICAMENT UNIVERSAL.

Dacă luați SonaVital 3 dar continuați să fumați, să consumați carne, lactate de vacă, să consumați zahar rafinat – dulciuri, racoritoare etc., il veți lua degeaba! Acest produs este realizat pentru persoane care doresc într-adevar să fie sănătoase.

Acest lucru este valabil atât pentru cei care consumă SonaVital 3 pentru a-și optimiza sănătatea dar mai ales pentru persoanele care au un diagnostic cu o afecțiune neoplazică.

Găsiți mai multe detalii despre aceste lucruri în Prospect și în articolul Importanța dietei.

Pe același subiect vă recomandăm să citiți: ‘Vindecarea’ – Pavel Chirilă, ‘Nu hrani cancerul’ – Pavel Chirilă, ‘Hrana pentru viață’ – Daniel Menrath și să urmăriți postările dedicate pe pagina noastră de Facebook: Sonavital – Protecție antitumorală.

Ce spun oamenii despre SonaVital 3 

Dacă nu ne crezi pe cuvânt atunci când îți spunem că SonaVital 3 este un produs cu puternice proprietăți antitumorale și ca poate fi aliatul tău în lupta cu cancerul, mai jos ai marturiile altor oameni care vorbesc despre experiența lor cu privire la antitumoralul care i-a ajutat!
flacon-sonavital-pastile

Ce este SONAVITAL 3 și de ce l-ai folosi

SONAVITAL 3 este un produs 100% natural, realizat integral din plante medicinale aduse din Pădurea Amazoniană cu proprietăți antitumorale recunoscute de numeroase studii, precum și de experiența de peste 10 ani a pacienților care l-au folosit.

SONAVITAL 3 oferă aport în dieta de protecție împotriva formațiunilor tumorale și a disfuncțiilor celulare datorită alcaloizilor imunomodulatori, și a antioxidanților din plantele componente. Acțiunea sinergică a acestora stimulează apărarea naturală a organismului și ajută la contracararea radicalilor liberi.

SONAVITAL 3 garantează completarea dietei în afecțiunile tumorale, adeno-carcinoame, fibroame, noduli etc.

SONAVITAL 3 este o rețetă unică, ce interacționează selectiv cu disfuncțiile celulelor neoplazice fără a dăuna celulelor sănătoase.

Efectele benefice pe care ți le oferă SONAVITAL 3

? Întărește organismul și îl ajută să lupte cu boala

? Atacă formațiunile tumorale și ajută la îndepărtarea lor

? Ajută la restabilirea sănătății naturale a corpului

? Redă vitalitatea și pofta de viață a unui organism sănătos

? Previne formarea celulelor canceroase

? Oferă protecție împotriva afecțiunilor

? Reface imunitatea și ajută organismul să își revină după ședințele de chimioterapie
? Oprește răspândirea în organism a formațiunilor cancerigene încă din stadii incipiente

? Împiedică reapariția tumorilor maligne în cazurile în care au fost deja extirpate

? Pacienții aflați în metastază pot prezenta îmbunătățiri semnificative în urma administrării dozei maxime

? Nu are efecte toxice, precum medicamentele de chimioterapie

? Oferă un remediu puternic și natural pentru lupta împotriva cancerului
© Copyright 2022 - Toate drepturile rezervate / Powered by pyxage.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram