Termeni si Conditii


Conditii de garantie si returnare

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia oferita de producator.
Astfel fiecare produs este inscriptionat cu date specifice care sa indice perioada de garantie si alte detalii prind perioada de utilizare a produsului.

Conform O.G. nr. 34 din anul 2014 „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Conform acestei reglementari legale, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate si platite, sa notifice in scris societatea Laboratoarele Sonavital SRL la adresa mentionata la rubrica „Contact” sau prin trimiterea unei solicitari prin e-mail la adresa secretariat@sonavital.ro, asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

Laboratoarele Sonavital SRL are obligatia sa returneze, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea solicitarii in acest sens, contravaloarea produselor comandate daca in acest interval produsele obiect al returnarii au ajuns la sediul societatii. In situatia in care produsele nu au ajuns, in termen de 14 zile de la data solicitarii de returnare din partea clientului, Laboratoarele Sonavital va returna contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea vor fi receptionate.

Societatea Laboratoarele Sonavital SRL va returna contravaloarea produselor comandate. Costul de transport pentru expedierea comenzii și costul de transport pentru returul produselor la sediul societății furnizoare va fi suportat de clientul care a solicitat returul.

In cazul in care clientul doreste retur partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, nu a comenzii integrale, Laboratoarele Sonavital va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara sa returneze taxa de transport pentu expediere. In acest caz, de asemenea, taxa de transport pentru returnarea produselor este suportata de client.

Produsele ce urmeaza a fi returnate nu trebuie sa fie desigilate, uzate si trebuie sa fie prezentate in ambalajul original, nealterat, insotite de documentul fiscal de achizitie.

Stocuri afisate pe site

Stocul si pretul afisate pe site in dreptul fiecarui produs reprezinta informatii corelate periodic, cu stocul fizic si pretul produsului de la societatea Laboratoarele Sonavital SRL; clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea juridica a acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat prin mijloace electronice.

Plata

Modalitatea de plată disponibila pentru comenzile plasate online este cea cu Cardurile bancare Mastercard/Maestro/Visa/Visa Electron online direct pe site, ramburs la curier in momentul primirii coletului sau orice alte metode acceptate si convenite de parti, cu respectarea normelor legale in vigoare.

Pentru plata online cu cardul sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard, inclusiv cardurile obisnuite de salarii.

In situatia extrema, in care expedierea comenzii nu este posibila, suma va fi deblocata imediat, in momentul in care se constata aceasta situatie (maxim 30 zile conform legilor in vigoare).

Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expediere aferente transportului.

Tarifele de expediere standard sunt afisate pe site si sunt la dispozitia clientului in momentul confirmarii comenzii, totusi, distanța și accesibilitatea destinațiilor pot influența tariful.

In cazul in care se modifica tariful de expediere, societatea Laboratoarele Sonavital SRL isi rezervă dreptul de a bloca temporar comanda, până la instiintarea clientului cu privire la acest aspect, acceptarea conditiilor de catre client si eventual efectuarea platii diferentei de transport. După caz, societatea Laboratoarele Sonavital SRL va returna clientului contravaloarea comenzii efectuate in cazul dezicerii comenzii initiale.

Procesarea comenzilor:

Timpul de procesare al comenzilor plasate online este între 1-2 zile lucrătoare pentru comenzile cu livrare la ușă.


Timpul uzual de transport al comenzilor procesate este între 1-2 zile lucratoare pentru livrarea prin curier rapid si 3-5 zile lucratoare pentru livrarea prin Posta Romana. 

Zile lucratoare se referă la zilele din cursul săptămânii, excluzând sâmbătă, duminică și sărbătorile legale.

Livrarea

Expedierea si livrarea produselor catre dumneavoastra se face prin servicii de curierat rapid, prin Posta Romana sau prin agentii proprii pentru distante mici.

In conditiile licrarii prin servicii de curierat rapid va rugam sa specificati orele la care curierul poate livra coletul la adresa specificata si un telefon de contact. Comenzile primite in intervalul vineri ora 17 pana luni ora 8, precum si in zilele de sarbatori legale vor fi verificate si trimise dupa acest interval, in prima zi lucratoare.

Pentru comenzile mai mari de 400 RON, transportul este GRATUIT, în situația în care nu este depășit costul standard de expediere și nu apar alte taxe suplimentare. In general, sâmbăta și duminica nu se fac livrări de catre serviciile de curierat, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Vă rugăm să specificați intervalul orar în care se poate realiza livrarea în secțiunea de comentarii la plasarea comenzii, tinand cont de orarul uzual al firmei de curierat: 9 – 17.

Conditii Legale

Site-ul www.sonavital.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul firmei – www.sonavital.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Laboratoarele Sonavital SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legilor in vigoare din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti compentende, de la sediul firmei. Fiind de acord cu acest document (termeni si conditii) clientul isi asuma in totalitate aceste prevederi.

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de motivul invocat, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu confirmarea comenzii, clientul se obliga sa respecte termenii si condiile prezentate.
© Copyright 2022 - Toate drepturile rezervate / Powered by pyxage.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram