Ce este SonaVital 3?

SonaVital 3 este un suplimentul alimentar realizat integral din plante care ajută lupta împotriva cancerului, ajută la prevenirea lui și întărește sistemul imunitar

Capsulele sunt alcătuite din 6 plante, care împreună potențează efectul Graviolei și proprietățile ei.

Graviola (Annona muricata)

Cercetările realizate asupra proprietăților plantei, de grupuri independente de specialiști, au demonstrat că în special compușii chimici din grupa Annonaceous acetogenins, conținuți în mod natural de plantă, au proprietăți antitumorale deosebite și o toxicitate selectivă împotriva diferitelor tipuri de celule canceroase (fără a dăuna celulelor sănătoase)

Abuta (Cissampelos pareira)

În Brazilia și Peru, Abuta este des folosită în medicina naturistă cotidiană, cu utilizări multiple, în special ca diuretic și ca tonic pentru reducerea febrei și îndepărtarea durerilor. Se utilizează împotriva tumorilor fibroid, a crampelor menstruale, a menstruației dificile, sângerării excesive și hemoragiilor uterine

Amor Seco (Desmodium adscendens)

Naturiştii şi botaniştii din America de Sud de azi folosesc acest remediu în principal pentru astm şi alergii, dar şi pentru spasme musculare şi dureri de spate. În plus, lipsa de efecte secundare sau toxicitate îl plasează în prima linie de apărare a medicinei naturiste, ca remediu natural

Bitter Melon (Momordica charantia)

În medicina tradițională braziliană, pepenele amar este folosit pentru tumori, răni, inflamații etc. În Mexic, întreaga plantă este utilizată pentru diabet și dizenterie. În medicina tradițională peruviană, frunzele sau părțile aeriene ale plantei sunt utilizate pentru a trata rujeola, malaria și toate tipurile de inflamație

Cat’s claw (Uncaria tomentosa)

Gheara-Pisicii a fost folosită medicinal de triburile din Peru și jungla amazoniană de cel puţin 2000 de ani. Tribul indian Ashaninka din Peru Central are cea mai lungă istorie înregistrată despre folosirea plantei. Tot ei sunt cea mai mare sursă comercială de Gheara-Pisicii din Peru de azi. Ashaninka foloseşte Gheara-Pisicii pentru vindecarea rănilor adânci, pentru combaterea inflamţiilor şi ulcerelor gastrice, împotriva cancerului

Samambaia (Polypodium decumanum)

Planta este utilizată din vechi timpuri de populațiile indigene din Honduras pentru tumori maligne, artrită reumatoidă și psoriazis. Grupurile indigene din America Latină utilizează rizomul și frunzele pentru diferite afecțiuni, inclusiv cancer, psoriazis, ulcer peptic, probleme renale. Este considerată pe tot cuprinsul Amazonului un tonic general, cu acțiuni eficiente de detoxifiere a corpului și de susținere a sistemului imunitar

Graviola a început să fie studiată încă din anul 1940, când cercetătorii au descoperit că are proprietăți anticancerigene.

În anul 1998 au fost publicate patru studii clinice despre compușii chimici acetogenini din această plantă, care au proprietăți anticancerigene, antitumorale și antivirale.

O mare parte din cercetările privind compușii acetogenini s-au desfășurat la Universitatea Purdue din West Lafayette, Indiana (U.S.A.) și au fost finanțate de Institutul Național de Cancer (National Cancer Institute — U.S.A.) și de Institutul Național de Sănătate (U.S.A.).

Studiile au arătat că desi o medie de 2% din celulele cancerigene dezvoltă capacitatea de a rezista chimioterapiei, ulterior aceste celule crescând și creând tumori rezistente tratamentului medicamentos, acetogenii prezenți în Graviola sunt capabili să distrugă aceste celule canceroase rezistente.

Produsul SONAVITAL 3 se folosește de peste 20 de ani și a fost creat după o rețetă de inspirație șamanică de către un medic naturopat.

De unde vin plantele și cum ajung la tine:

Plantele care compun SONAVITAL 3 sunt culese de echipe de culegători indigeni din Pădurea Amazoniană (partea peruviană), pentru că doar ei știu să recunoască plantele de cea mai bună calitate.

Plantele sunt culese doar în anumite perioade din an și sunt transportate cu caravane de catâri până la drumurile de acces.

La primele puncte de colectare, plantele sunt întinse, uscate și împachetate pentru a fi transportate cu camionetele până în Lima, aproximativ 2000 de kilometri. Acolo sunt măcinate, iar umiditatea din ele este extrasă pentru a nu își pierde din calitate în timp.

Plantele pe care le folosim sunt luate direct de la partenerii noștri din Lima și ajung în Laboratoarele Sonavital după un zbor de aproximativ 15000 de kilometri.

Folosim doar plante de cele mai bună calitate din sursele naturale care se găsesc în Pădurea Amazoniană.

SONAVITAL 3 este ajutorul pe care îl primești direct din inima naturii și care te ajută să îți recapeți sănătatea naturală a corpului tău.